Archiv akualit

Březen 2020

Klub
Hlaváček Jakub
2123

Cvičte v karanténě s HOKEJ Uherský Ostroh

Trenér žáků HOKEJ Ostroh, Zbyněk Žabčík, připravil 5 tréninků pro domácí cvičení. K tréninku potřebujete jen hokejku a míček. Cvičte 3-6 sérií v intervalech 30/30. Tak holky, kluci vytáhněte členy rod... více..

Klub
Hlaváček Jakub
2871

Zimní stadion v Uherském Ostrohu ukončuje provoz

„Vláda vyhlásila pro území České republiky z důvodu ohrožení na zdraví v souvislosti s prokázáním výskytu koronaviru označovaný jako SARS CoV-2 nouzový stav,“ stojí v usnesení, které vláda schválila více..

Klub
Hlaváček Jakub
1326

Hokejový svaz zrušil všechny zbývající zápasy všech soutěží

Výkonný výbor Českého svazu ledního hokeje na svém dnešním zasedání dne 12.03.2020 rozhodl s okamžitou platností o: zrušení všech zbývajících utkání Tipsport extraligy ČR, a to v návaznos... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1697

Nařízení provozovatele zimního stadionu HOKEJ Uherský Ostroh

  Nařízení HOKEJ Uherský Ostroh, z.s. – provozovatele zimního stadionu v Uherském Ostrohu k mimořádnému opatření Ministerstva zdravotnictví ze dne 10. 03. 2020 o zákazu konání akcí nad více..

Klub
Hlaváček Jakub
1333

Závěrečné zápasy zlínských krajských soutěží 2. - 5. tříd jsou zrušeny

Na základě rozhodnutí Zlínského KVV ČSLH jsou všechny zbývající zápasy soutěží druhých až pátých tříd s účinností od 11.03.2020 zrušeny.  Rozhodnutí bylo učiněno v návaznosti na stanovisko ... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1275

Krajský hokejový svaz potvrdil zrušení zápasů o 3. místo

Jihomoravský krajský výkonný výbor ČSLH dnes dopoledne zaslal oběma klubům své rozhodnutí, ve kterém potvrdil návrh obou zainteresovaných zástupců klubů a zrušil celou sérii zápasů o třetí místo ... více..

Klub
Hlaváček Jakub
2616

Závěry zasedání Výkonnného výboru HOKEJ Uherský Ostroh

Dne 10. března zasedal Výkonný výbor HOKEJ Uherský Ostroh a zabýval se opatřeními Bezpečnostní rady státu vztahující se k zákazu konání veřejných sportovních akcí nad 100 osob. Zásadním rozhodnu... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1911

Bezpečnostní rada státu zakázala sportovní akce s účastí nad 100 osob

Vláda od úterního večera zakazuje všechny sportovní, kulturní, náboženské i umělecké akce s účastí nad 100 osob. Zároveň uzavřela základní a střední školy a zavřené budou i un... více..

Muži
Hlaváček Jakub
2775

Napětí až do rozhodující branky v prodloužení, Boskovice nakonec šťastně postupují (+VIDEO)

Páteční podvečer na zimním stadionu v Uherském Ostrohu byl pro mnohé svátkem hokeje. Odehrávalo se tam totiž druhé semifinálové utkání krajské ligy a již se v něm mohlo rozhodnout o účastníku finále P... více..

Muži
Hlaváček Jakub
1790

V Boskovicích jsme bojovali do posledních vteřin, nakonec to nevyšlo

Úvodní semifinálového klání PLAY OFF Krajské ligy se odehrávalo na útulném boskovickém stadionu. Do zápasu jsme vstupovali bez několika výrazných opor s cílem sehrát s favoritem vyřazovací soutěže vyr... více..

Výsledky 1 - 10 z 10