Archiv akualit

Srpen 2018

Klub
Bronislav Zápařka
2505

Juniorka se nakonec v Ostrohu hrát nebude

Velmi těžké, ale bohužel nutné rozhodnutí musel udělat Výkonný výbor HOKEJ Uherský Ostroh, z.s., který na svém zasedání dne 29. srpna potvrdil odhlášení mužstva juniorů ze soutěže Regionální ligy juni... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1922

Přijďte ve středu 19.9. v 17:00 na zimní stadion v Uherském Ostrohu na akci Týden hokeje

Ve středu 19.9. v 17:00 budou mít všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou. HOKEJ Uherský Ostroh ve spolupráci s Českým hokej... více..

Muži
Hlaváček Jakub
1851

Odložený zápas mužů v Uherském Hradišti se hraje dnes od 19:00

Nuceně odložený zápas ostrožských mužů s týmem HC Uherské Hradišti se odehraje v pondělí 27. srpna od 19:00 hodin. Doufejme, že tentokrát nezasáhne do osudu přípravného utkání "Vyšší moc"... Vážení... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1847

Dvanáct statečných vyhrálo Memoriál Michala Augustina v Piešťanech

Sobotní den 25. srpna patřil na zimním stadionu klubu HK Havrani v Piešťanech ostrožským hokejistům. Velmi složitě seskládané společné mužstvo dorostu a juniorů sem zavítalo na Memoriál Michala August... více..

Muži
Hlaváček Jakub
1604

Muži hrají první přípravný zápas v Uherském Hradišti

Po dvoutýdenní přípravě na ledě vstupujeme do herního cyklu prvním přípravným zápasem proti našemu odvěkému okresnímu rivalovi HC Uherské Hradiště. Utkání se uskuteční na hradišťském ledě v pátek 24. ... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
2307

Hokejový kemp mládeže v Kroměříži je za námi

  Ostrožská hokejová mládež absolvovala další úspěšný přípravný kemp na novou soutěžní sezónu 2018/19. Včera v odpoledních hodinách bylo zdárně ukončeno hokejové soustředění, více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1541

Hokejový kemp Kroměříž 2018 - startujeme v sobotu

V sobotu 18. srpna začíná na zimním stadionu v Kroměříži hokejový kemp mládeže HOKEJ Uherský Ostroh. Hráči budou rozděleni do dvou skupin, které budou mít na starosti trenéři a vedoucí týmů. Skupi více..

Klub
Hlaváček Jakub
1636

Dnešní tréninky v Uherském Hradišti dle plánu!

Ledová plocha v Uherském Hradišti je po problémech již způsobilá. Páteční tréninky už budou podle plánu, žáci od 19 hodin, muži vyjedou na led ve 20:30.... více..

Výsledky 1 - 8 z 8