Archiv akualit

Srpen 2020

Klub
Hlaváček Jakub
1528

Příprava mužstev HOKEJ Uherský Ostroh na sezónu 2020/21 je v plném proudu

Ostrožské hokejové týmy jsou v plné přípravě na blížící se start nové hokejové sezóny 2020/21. Přes nepřízeň osudu spojenou s nemožností se připravovat na vlastním zimním stadionu, jsme zajistili příp... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1518

Zahájení provozu zimního stadionu snad během víkendu 4. - 6. září

Vážení sportovní přátelé, jak již bylo avizováno 12. srpna na našich webových stránkách, při srpnovém náběhu zahájení provozu zimního stadionu byla zjištěna zásadní závada v systému chlazen... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1577

Hokejový kemp ostrožské mládeže Brumov-Bylnice 2020

Rekordní počet ostrožských mladých hokejových nadějí se zúčastnilo tradičního hokejového kempu, který se po dlouhé době konal v Brumově. Přes 40 mladíků ročníků 2004-2010 se zde pět dnů pod vedením zk... více..

Klub
Hlaváček Jakub
2030

Plánované zahájení provozu zimního stadionu se odkládá

Zahájení provozu zimního stadionu v Uherském Ostrohu plánované na 17.srpna jsme nuceni odložit. Při přípravách na spuštění mražení byla zjištěna skrytá závada v systému chlazení ledové plochy a nyní j... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1439

Kemp mládeže v Brumově Bylnici zahajuje v sobotu 8. srpna

V sobotu 8. srpna začíná na zimním stadionu v Brumově - Bylnici hokejový kemp mládeže HOKEJ Uherský Ostroh. Hráči a trenéři budou ubytováni přímo v hotelu na zimním stadionu, kde bude též podává... více..

Výsledky 1 - 5 z 5