Archiv akualit

Říjen 2021

Klub
Hlaváček Jakub
2108

PRAVIDLA PRO VSTUP NA ZS - na zimní stadion pouze s respirátorem a dodržením pravidel O-T-N

Vážení návštěvníci zimního stadionu, diváci, rodiče a sportovci, s ohledem na současný stav koronavirové epidemie v ČR a aktuálně platná nařízení MO MZČR a nařízení vlády ČR si Vás dovoluje... více..

Klub
Hlaváček Jakub
2046

Zimní stadion opět v provozu

Během pátku se podařilo servisní společnosti Brnofrost s.r.o. odstranit technickou závadu v systému chlazení ledové plochy a po odzkoušení všech potřebných náležitostí zimní stadion v Uhersk... více..

Klub
Hlaváček Jakub
2089

Zimní stadion přerušuje provoz

Provoz zimního stadionu v Uherském Ostrohu byl z důvodu technické závady v systému chlazení ledové plochy přerušen. Opravu realizuje odborná servisní chladírenská společnost Brnofrost s.r.o. O termí více..

Mládež
Bronislav Zápařka
715

Starší žáci si zatím vedou úspěšně

Soutěž žáků je letos rozdělena do dvou částí, kdy se hraje základní část ve třech skupinách a do nadstavbové části A postoupí nejlepších osm týmů Jihomoravského a Zlínského kraje, kteří si to rozdají ... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
973

Víkendové dvojkolo přineslo první vítězství v soutěži

Páteční kolo zavedlo naše juniory do Břeclavi, kde dokázali vzdorovat domácím do poloviny utkání, ale nakonec padli 2 : 6.   V nedělním duelu se konečně podařilo prolomit prokletí porá... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
826

Ostrožským juniorům se v soutěži zatím nedaří

Ostrožským juniorům se vstup do soutěže regionální Ligy juniorů, i díky průběžně poměrně velké marodce a sérii zranění, moc nevydařil. V prvních čtyřech mistrovských zápasech se nám nepodařilo ani jed... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1325

Platba členských klubových příspěvků 2021-22

Vážení rodiče, se zahájením sportovní činnosti v nové sezóně 2021/22, která byla odstartována v květnu 2021 je nyní zapotřebí uhradit stanovené klubové příspěvky, jenž zohledňují průběh přede více..

Výsledky 1 - 7 z 7