Archiv akualit

Listopad 2018

Mládež
Bronislav Zápařka
2458

Mladší žáci udrželi ve Vsetíně první místo

O víkendu čekalo mladší žáky dvoukolo s valašskými týmy. Nejprve jsme na domácím ledě čelili houževnatým Beranům ze Zlína a v neděli odpoledne jsme se v souboji o první místo v&nbs... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
1823

Starší žáci porazili Zlín a Vsetín

Starší žáci zažili v dosavadním průběhu sezóny herně i výsledkově nejlepší víkend. Na domácím ledě nejprve v sobotu porazili zlínské Berany a posléze v neděli si v extraligovém čas... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2500

Ve Velké Bíteši se nám střelecky nedařilo a prohráváme

Utkání ve Velké Bíteši nedopadlo podle našich představ. Po úvodní bezbrankové třetině, ve které jsme měli několik slibných šancí, využili domácí hráči v prostřední části dvakrát nabídnuté příležitosti... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2639

Tentokrát jsme museli bojovat s Březinou o vítězství do posledních vteřin

V náročném a tvrdém utkání jsme dokázali porazit nováčka soutěže z Březiny, který hraje svá domácí utkání na vyškovském ledu 4 : 3. Po úvodní polovině zápasu, kdy jsme vedli 3 : 0 se zdálo být všechno... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
1831

Žáci sehráli derby s Uherským Hradištěm a Brodem

Naši mladší a starší žáci mají za sebou první čtvrtinu své soutěže. Mladší kralují na čele spolu se Vsetínem, starší se drží s minimální ztrátou na šestém místě. Druhou čtvrtinu jsme začali opět ... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2508

Na "letišti" v Břeclavi jsme si udělali střelnici

Páteční kolo krajské hokejové ligy odehrál ostrožský tým na ledě břeclavských Lvů. Po úvodní vyrovnané třetině převzali Ostrožané otěže zápasu do svých rukou a ve zbývajícím čase na břeclavském kluziš... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2455

Brumov nebyl pro rozjeté Ostrožany překážkou

Nedělní zápas s aktuálně posledním týmem soutěže byl hrou kočky s myší. Domácí hráči měli během celého utkání výraznou herní převahu a bylo jen otázkou času, kdy se prosadí naši střelci proti brankáři... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2834

Hodonín jsme doma přehráli a vracíme se na vítěznou vlnu

V nedělním domácím mistráku před čtyřmi sty platících diváků naši hokejisté proti Hodonínu v derby excelovali a po kvalitním výkonu zvítězili 5 : 2, když dvě branky vsítili Vít Mika a Pavel Flora a zd... více..

Výsledky 1 - 8 z 8