Archiv akualit

Prosinec 2018

Klub
Bronislav Zápařka
2004

Pozor - úprava veřejného bruslení na Silvestra 31.12.

Upozorňujeme návštěvníky veřejného bruslení na zimním stadionu v Uherském Ostrohu. V programu ledů na Sivestra 31.12.2018 dochází k úpravě. Veřejné bruslení bude pouze ve dvou termínech a to: pondě... více..

Klub
Bronislav Zápařka
1721

Bruslička v sobotu 29. prosince od 7:30 hodin

Upozornění pro účastníky projektu Bruslička - výuka bruslení pro děti. Prázdninová bruslička v sobotu 29.12.2018 proběhne formou společného bruslení účastníků - dětí a rodičů již od 7:30 do 8:30 hodi... více..

Klub
Bronislav Zápařka
3419

Bruslení veřejnosti o vánočních svátcích

Vánoční svátky a zimní prázdniny opět přišly i na náš zimák, kde jsou vymezeny pravidelné hodiny bruslení pro veřejnost. Všichni si tak budete moci zabruslit na stadionu v Uherském Ostrohu, kde je ta... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2048

Domácí zápas proti loňskému mistrovi z Boskovic se nám nevydařil

Sobotní předvánoční zápas s Boskovicemi nedopadl podle našich představ. Přestože jsme byli jednomu z nejlepších týmů soutěže rovnocenným soupeřem, jednoznačně nás předčil v proměňování šancí. Našim ho... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
1468

Bruslička v sobotu 22. prosince od 7:45

Upozornění pro účastníky projektu Bruslička - výuka bruslení pro děti. Předvánoční bruslička v sobotu 22.12.2018 proběhne formou společného bruslení účastníků - dětí a rodičů již od 7:45 do 8:45 hodi... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2152

V Uničově muži excelovali a dosáhli na vysoké vítězství

V nedělním podvečeru v Uničově ostrožští hokejisté rázně odpověděli na neslané - nemastné výkony z posledního období. Po dlouhé době konečně v plné síle předvedli domácím, jak hraje aktuálně první tým... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
1714

Starší žáci přehráli Kroměříž, mladší přejeli Brumov

Výkony mladších žáků jsou v poslední době jako na houpačce. Dokáží v žákovské Lize porazit kohokoliv a následně prohrát třeba s velmi slabým soupeřem. To nám předvedli doma s Kroměříží, kdy nedok... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
2010

Bruslička - výuka bruslení se v sobotu 15. prosince nekoná !

Upozornění pro účastníky projektu Bruslička - výuka bruslení pro děti. Sobotní bruslička 15.12.2018 se z důvodu vytíženosti zimního stadionu nekoná !!! Následující předvánoční bruslička v sobotu 22.... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2557

První domácí porážka, Blansku jsme darovali dva body

V neděli k nám zavítali blanenští Dynamiters, tedy tým ze spodních pater tabulky. Rozdíl mezi kvalitou byl vidět jen v první třetině, kdy si Ostrožané vybudovali dvojbrankové vedení. První branku vs více..

Muži
Bronislav Zápařka
2378

V Rosicích po boji nakonec vítězíme

Druhý venkovní zápas za sebou jsme odehráli na ledě v Rosicích. Soupeř, který se nachází aktuálně na konci pelotonu krajské ligy nám však byl po většinu zápasu téměř vyrovnaným soupeřem. Hned v 6. min... více..

Výsledky 1 - 10 z 10