Archiv akualit

Listopad 2019

Klub
Hlaváček Jakub
1428

Výstava 90 let ostrožského hokeje je ke shlédnutí na zámku

Dobové fotografie, novinové články i současné snímky z 90 leté historie ostrožského hokeje, je od včerejšího dne možné shlédnout v prvním patře místního zámku. Výstava na 36 kolážích zachycuje dějiny ... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1489

Slovácké derby odehráli minulou neděli také hráči 4. a 5. tříd (+ VIDEO)

Hnedka den po vítězném zápase ostrožských mužů v Uherském Hradišti, sehráli na ledě soupeře v neděli 17. listopadu také své malé Slovácké derby hráči 4. a 5. tříd. Nejprve na led nastoupili 4. třídy. ... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1548

VIDEO | Ostrožský výběr vs. Legendy Zlína

Při příležitosti oslav 90 let ostrožského hokeje proběhlo v pátek 22.11. exhibiční utkání mezi Ostrožským výběrem a Legendami Zlína. V exhibici padlo hned 23 branek a bylo úžasné sledovat, jaká hokejo... více..

Klub
Hlaváček Jakub
3024

Páteční exhibiční utkání bylo oslavou hokeje

Kdo nepřišel v pátek na zimní stadion v Uherském Ostrohu může toho litovat... Proběhl tam totiž, v rámci oslav 90 let ostrožského hokeje, exhibiční zápas Ostrožského výběru proti Legendám Zlína, který... více..

Klub
Hlaváček Jakub
2087

Program pátečního exhibičního utkání Ostrožský výběr vs. Legendy Zlína

Oslavy 90 let ostrožského hokeje začínají již zítra. Bezesporu hlavním tahákem je exhibiční utkání Ostrožského výběru s Legendami Zlína, kde se představí opravdu vynikající hokejové celebrity ze ... více..

Klub
Hlaváček Jakub
3939

Ostrožský výběr pro exhibiční utkání se představuje

Také v ostrožském výběru pro nadcházející páteční galapředstavení k oslavě 90 let ostrožského hokeje nastoupí řada vynikajících hokejistů, kteří na našem zimním stadionu začali s prvními krůčky na led... více..

Klub
Hlaváček Jakub
3858

Na koho se můžeme těšit v dresu Legend Zlína

Páteční slavnostní podvečer s exhibičním utkáním Ostrožského výběru s Legendami Zlína se blíží a určitě Vás zajímá, na koho se můžeme na zimním stadionu v Uherském Ostrohu těšit? Soupiska našeho soup... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1905

Pozvánka na oslavy 90 let ostrožského hokeje

Ostrožský hokej slaví o následujícím víkendu 90 let od svého vzniku. Hlavní akcí bude exhibiční utkání Ostrožského výběru proti Legendám Zlína, které se odehraje na našem zimním stadionu v pátek 22.11... více..

Muži
Hlaváček Jakub
1929

V derby s Hradištěm dvě třetiny excelentní, v závěru zbytečné trápení

Sobotní zápas v Uherském Hradišti byl dvě třetiny hrou kočky s myší, kdy Ostrožané svého soupeře převyšovali ve všech hokejových dovednostech, bohužel velká spousta dalších ostrožských šancí skončila ... více..

Muži
Hlaváček Jakub
2167

Ostrožané porazili doma také břeclavské Lvy (+VIDEO)

Ve vloženém 10. kole ve čtvrtek 14.11. jsme na ostrožském ledu přivítali aktuálně šestý tým tabulky, takže se jednalo o souboj sousedících klubů, neboť Ostrožané se nacházeli na páté pozici.... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1349

Žáci dál bojují o čela tabulek

Mladší i starší žáci sehráli dvě utkání s týmy z Valašska. Nejprve doma hostili zlínské Berany a pak zavítali na led Bobrů z Valašského Meziříčí. Oba týmy potvrdily dobrou formu z ... více..

Muži
Hlaváček Jakub
2826

V dalším Slováckém derby jsme Brodu nedali žádnou šanci (+VIDEO)

V páteční předehrávce 9. kola se na našem ledu představil aktuální lídr soutěže z Uherského Brodu, který v průběhu letošního ročníku pouze jedenkrát prohrál, a to na ledě asi nejlepšího mužstva Krajsk... více..

Muži
Hlaváček Jakub
2341

První letošní Slovácké derby s Hodonínem v naší režii (+VIDEO)

Do Ostrohu zavítali šampióni loňské sezóny z Hodonína a zápas to byl od prvních minut napínavý. Již po 22 vteřinách putoval na trestnou lavici hodonínský Peš, ale nabídnutou šanci jsme ... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1337

Mladší žáci zvítězili na ledě lídra soutěže ze Vsetína

O minulém víkendu čekal naše žáky zájezd na led týmu z Valašska, VHK Vsetín. Mladší žáci si po roce opět vyzkoušeli utkání, kdy se vyplatí hrát až do samého konce. Ještě v 57.... více..

Muži
Hlaváček Jakub
1871

V Boskovicích prohra bez vstřeleného gólu

Po nevydařeném domácím utkání s Rosicemi jsme odjížděli do Boskovic ještě více oslabeni - na marodku k Davidu Raušovi a Michalu Stuchlíkovi přibyl Radim Antonovič. Jako malá náplast našich ztrát,... více..

Výsledky 1 - 15 z 15