Archiv akualit

Srpen 2021

Mládež
Hlaváček Jakub
1571

Starší žáci ovládli mezinárodní turnaj v Orlové

  Skvělým výkonem vstoupili do nové sezóny naši starší žáci. V rámci přípravy se zúčastnili mezinárodního turnaje v Orlové, pořádaného pro ročník 2007-08. Svými výkony, hrou a nasazením nec více..

Mládež
Bronislav Zápařka
999

Juniorka v Břeclavi šahala po výhře, třetí dějství však ovládli domácí

Třetí přípravný zápas odehrála naše juniorka v sobotu dopoledne v Břeclavi. Proti prvnímu domácímu souboji byla daleko důstojnějším soupeřem a po druhém dějství dokonce vedla 5 : 6, jenže ve třetí per... více..

Muži
Hlaváček Jakub
1408

Muži vyhráli první dva přípravné zápasy

Příprava týmu mužů na novou hokejovou sezónu je v plném proudu. Hráči plní náročné tréninkové plány a vytváří se parta, která má zdravé jádro a doufejme, že se to projeví v soutěži, která startuje na ... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1089

Příprava žáků na sezónu 2021 - 22

Příprava žákovských družstev na sezónu 2021-22 začala netradičně na domácím stadioně již od 2. srpna. Po covidem vynucené roční přestávce se rozjel provoz zimního stadionu již od poloviny prázdnin. Ne... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1700

V sobotu 28. srpna oficiální start Brusličky

  Hokejový klub HOKEJ Uherský Ostroh po roční výluce dále pokračuje v projektu výuky bruslení Bruslička – školka bruslení, který je připraven pro děti (holky i kluky) ve věku 4 – 8 let (roč více..

Mládež
Bronislav Zápařka
1016

První vítězství ostrožské juniorky

Sobotní podvečer 21. srpna si domácí junioři poprvé zakřičeli vítězný pokřik, když ve vyrovnaném utkání dokázali přetlačit stejně staré hokejisty z Kroměříže na samostatné nájezdy. Samotné utkání skon... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
955

Junioři odehráli první přípravné utkání

Juniorský tým odehrál o víkendu první přípravný zápas. V souboji s břeclavskými lvy rozhodla až třetí třetina, ve které soupeř dokázal vstřelit 5 branek.   HOKEJ Uherský Ostroh - HC Lvi Břeclav... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
911

Příměstský kemp mladších a starších žáků 16. - 20. srpna

Příští týden bude zahajovat svůj přípravný kemp kategorie mladších a starších žáků. Od této vícefázové specializované přípravy si trenéři slibují hlavně nárůst kondice a zkvalitňování dovedn... více..

Mládež
Hlaváček Jakub
1880

Příměstské hokejové kempy ostrožské mládeže začnou příští týden

Včera začala příprava hokejistů Uherského Ostrohu na domácím ledu. Mládežnická mužstva již mají za sebou první výživné tréninky a tým mužů zahajuje finální přípravu na start nové sezóny 20 více..

Klub
Bronislav Zápařka
1104

Provoz zimního stadionu začíná 2. srpna

Stroje a chladící zařízení pracují na zimním stadionu v Uherském Ostrohu od pátku 30. července na plný výkon a po dlouhé covidové pauze se připravuje spuštění provozu naší sportovní haly do nové hokej... více..

Výsledky 1 - 10 z 10