Archiv akualit

Září 2018

Muži
Bronislav Zápařka
3948

V Boskovicích jsme vydřeli další výhru, čtvrtou v řadě.

Po dlouhých letech se nám podařilo zvítězit na ledě dvojnásobného Šampióna Krajské ligy týmu SK Minerva Boskovice. Díky brankám Vildy Galušky, Pavla Flory a Lukáše Zalubila a po obětavém týmovém výko... více..

Muži
Bronislav Zápařka
3567

Ostrožané dokázali přehrát také silný Uničov

Na předehrávku svátečního 3.kola soutěže přijel do Ostrohu velmi kvalitní celek z Uničova, který v loňské sezóně dokráčel až do finále PLAY OFF, kde podlehl nakonec vítězným Boskovicím. Snad právě pr... více..

Klub
Bronislav Zápařka
2168

Bruslení veřejnosti startuje o svátečním víkendu

Od pátku 28. září začínají pravidelné hodiny bruslení pro veřejnost. Všichni si tak bedete moci zabruslit na stadionu v Uherském Ostrohu, kde si také své brusle budete moci nabrousit.  Cena vstu... více..

Klub
Bronislav Zápařka
2586

Na zimním stadionu v Uherském Ostrohu proběhly tři akce Českého hokeje

Hned tři akce Českého hokeje se uskutečnily na našem zimním stadionu. V pondělí 24. září proběhlo přípravné utkání v rámci projektu VTM (Výchova talentované mládeže) mezi Zlínským a Jihomoravským kraj... více..

Klub
Bronislav Zápařka
1651

Klubové příspěvky hráčů na sezónu 2019/20

KLUBOVÉ PŘÍSPĚVKY pro sezónu 2019/20 na činnost mužstev přípravek, mladších a starších žáků, dorostu a juniorů, byly 14.Valnou hromadou a Výkonným výborem HOKEJ Uherský Ostroh, z.s. stanoven... více..

Muži
Bronislav Zápařka
3783

Start do soutěže mužů se vydařil, urvali jsme dvě vítězství

Krajská liga mužů má za sebou dvě kola a ostrožští hokejisté dokázali v obou zápasech bodovat naplno. V prvním domácím zápase se přes aktivního a důraznéhoho soupeře z Rosic protrápili k vítězství 3 více..

Mládež
Bronislav Zápařka
2280

Žáci začali novou sezónu v derby s Uherským Hradištěm

Po šesti odehraných přípravných zápasech, vstoupili naši žáci do nové sezony 2018/19. A ostrý start lépe vyšel mladším žákům. V okresním derby svému soupeři jasně dokazovali, co se naučili a natr... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
2318

Týden hokeje se v Ostrohu vydařil

Středeční odpoledne 19. září patřilo na zimním stadionu v Uherském Ostrohu tradiční náborové akci v rámci projektu hokejového svazu „Týden hokeje“.  Úspěšná akce se u nás konala již počtvrté... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2698

Ohlédnutí za přípravou mužů, v neděli startujeme novou sezónu Krajské ligy doma s Rosicemi

Od 11. srpna začala ostrožským mužům příprava na ledě na novou hokejovou sezónu 2018/19. Tradičně jsme zahajovali na ledě zimního stadionu v Uherském Hradišti. Horké léto dávalo všem pořádně zabrat, a... více..

Muži
Bronislav Zápařka
1924

V páteční přípravě Hradiště nahradí Uherský Brod

Ve středu ráno jsme obdrželi ze strany HC Uherské Hradiště oznámení, že nepřijedou na plánovaný páteční zápas z důvodu rozsáhlé marodky. Okamžitě jsme začali obvolávat okolní kluby, se kterými bychom ... více..

Výsledky 1 - 10 z 10