Archiv akualit

Březen 2019

Mládež
Hlaváček Jakub
2659

Mladší žáci v předstihu ovládli Ligu MŽ Zlínského kraje!

Vítězstvím v domácím zápase se zlínskými Berany, si naši mladíci v předstihu zajistili prvenství v lize mladších žáků Zlínského kraje. Přestože už je druhý tým soutěže VHK ROBE Vsetín n... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1727

Bruslení veřejnosti v termínu 23. - 31. března

Vážení bruslaři a sportovci v období od 23. - 31. března 2019 bude tradiční bruslení veřejnosti v těchto termínech.   sobota 23.03. v čase 16:30 - 17:45 hodin  neděle 24.03. v čase 14:30 ... více..

Muži
Hlaváček Jakub
2745

Pouť ostrožských hokejistů letošním PLAY OFF skončila

Čtvrtý semifinálový zápas PLAY OFF Krajské ligy mužů hraný ve čtvrtek 14. března na zimním stadionu v Uherském Ostrohu rozhodl o postupujícím do finále soutěže. Hodonínský tým se na něj výborně p... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2677

Organizační a bezpečnostní pokyny pro čtvrteční utkání v Uherském Ostrohu

Vedení HOKEJ Uherský Ostroh si dovoluje upozornit domácí diváky a fanoušky SHKM Hodonín, kteří se vydají podpořit svůj klub na čtvrtý semifinálový zápas do Uherského Ostrohu, na pár organizačních in více..

Muži
Bronislav Zápařka
2698

Ostrožské hokejové impérium vrací úder, série se vrací ve čtvrtek do Ostrohu

To o čem jsme doufali a v co jsme pevně věřili, se v neděli na zimním stadionu Václava Nedomanského v Hodoníně stalo skutkem. Po nervy drásajícím průběhu zápasu, nakonec vše po remíze 6 : 6 v základní... více..

Muži
Bronislav Zápařka
1698

V Hodoníně se v neděli 10. března začíná již od 13:00 hodin

V důsledku kolize dvou zápasů PLAY OFF na hodonínském zimním stadionu, dostal přednost místní druholigový SHK Hodonín, hrající rozhodující pátý zápas čtvrtfinále vyřazovací části soutěže proti Moravsk... více..

Klub
Bronislav Zápařka
1708

Bruslení veřejnosti v neděli 10. března ve dvou termínech

V neděli 10. března proběhne bruslení veřejnosti ve dvou odpoledních termínech. První termín je v tradičním čase 14:30 - 15:45 hodin a po úpravě ledu se bude bruslit od 16:15 - 17:30 hodin. Přijďte ... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2209

Napínavý zápas v Hodoníně rozhodli domácí v závěrečné třetině

Druhý semifinálový zápas se v Hodoníně odehrával před parádní návštěvou 1.043 diváků, kteří se měli se opravdu na co dívat. Oba týmy spustily od počátku ofenzivní manévry, takže oba brankáři byli neus... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2338

První semifinále s Hodonínem plné emocí, hosté vezou první vítězství

Emoce tekly v prvním semifinálovém zápase PLAY OFF plným proudem.Už po první minutě byl chybně posouzen faul u hrazení, kde v souboji dvou hráčů vyletěla hokejka, která trefila do helmy hráče hostí a ... více..

Muži
Hlaváček Jakub
2070

Informace pro naše fanoušky k zápasům v Hodoníně

Vedení SHKM Hodonín připravilo organizační pokyny pro naše fanoušky, kteří nás přijedou podpořit k pátečnímu a nedělnímu utkání v Hodoníně. Za dodržení těchto pokynů předem děkujeme.   Vedení S... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1824

Ples hokejistů se uskuteční 16. března

HOKEJ Uherský Ostroh zve všechny fanoušky, příznivce a přátele ostrožského hokeje na tradiční Ples hokejistů.Těšte se na skvělou akci plnou tance, zábavy, dobrého pití a hlavně skvělých lidí!Své umění... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2454

Semifinálovou sérii s Hodonínem začínáme na domácím ledu ve středu

Na základě vzájemné dohody klubů došlo k výměně pořadatelství úvodních dvou zápasu semifinálové série PLAY OFF mezi HOKEJ Uherský Ostroh a SHKM Hodonín. První utkání bude sehráno ve středu 6. března o... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2979

Postupujeme do semifinále PLAY OFF, Uherský Brod porážíme 4 : 3

To, po čem jsme tolik toužili se nakonec podařilo. Vysněný postup do dalšího kola proti SHKM Hodonín se v nedělním podvečeru podařilo vyplnit, Dvě třetiny rozhodujíciho třetího zápasu čtvrtfinále PLAY... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2612

V Brodě to dnes nevyšlo, těsná porážka 2 : 1 rozhodla o nedělním rozhodujícím zápase v Uh.Ostrohu

Drama až do posledních vteřin, to byl páteční druhý čtvrfinálový zápas PLAY OFF mezi HC Spartak Uherským Brod a HOKEJ Uherský Ostroh. Domácí prohrávali po první třetině 0 : 1, díky trefě ostrožského n... více..

Výsledky 1 - 14 z 14