Archiv akualit

Říjen 2020

Mládež
Bronislav Zápařka
1408

Valašské týmy v Ostrohu nepořídily…

Mladší a starší žáci hostili na domácím ledě slavné valašské soupeře ze Vsetína a Zlína. V dohrávce odloženého prvního kola jsme nejprve přivítali Berany ze Zlína. Jak mladší, tak i starší své zá... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1459

Výzva Filipa Pešána mladým hokejistům a hokejistkám

Trenér národního mužstva a šéftrenér Českého hokeje Filip Pešán se obrátil na mladé hokejistky a hokejisty s výzvou, aby dodržovali vládní opatření a pokračovali v přípravě i v podmínkách, které více..

Mládež
Bronislav Zápařka
1179

Žáci zahájili novou „zvláštní“ sezónu úspěšně

Kluci z mladších a starších žáků se konečně dočkali, a po třech odložených zápasech, kdy soupeřův tým, nebo naše mužstvo bylo v karanténě, odehráli své první soutěžní utkání. I když na nás byl trochu ... více..

Klub
Bronislav Zápařka
1690

Vládní krizová opatření uzavírají sportoviště a zastavují svazové soutěže

Na základě včerejšího rozhodnutí vlády České republiky, vzhledem ke zhoršující se situaci kolem pandemie COVID 19, se zpřísňují dosud nařízená opatření a v té souvislosti Vláda zakazuje v bodu 2 krizo... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1675

Od pondělka 5. října platí nouzový stav s příslušnými opatřeními pro provoz sportovišť

Od pondělí 5. října 2020 začal platit na území České republiky nouzový stav. O jeho vyhlášení rozhodla vláda Andreje Babiše na mimořádné schůzi ve středu 30. září 2020. Od pondělí zároveň platí i kriz... více..

Muži
Hlaváček Jakub
1446

Derby s Uherským Hradištěm odloženo

Dneska v odpoledních hodinách nás požádal hokejový klub HC Uherské Hradiště o odložení zápasu 4. kola soutěže Krajské ligy mužů plánovaného na sobotu 3. října z důvodu rozsáhlé marodky hráčů a možné n... více..

Klub
Hlaváček Jakub
1643

Víkendové bruslení veřejnosti

Vážení příznivci bruslení, na první říjnový víkend jsme pro Vás připravili dvě veřejná bruslení - v sobotu 3. října od 12:30 do 14:00 hodin a v neděli 4. října od 15:30 - 17:00 hodin. Budete tak mít p... více..

Výsledky 1 - 7 z 7