Archiv akualit

Únor 2019

Muži
Bronislav Zápařka
2636

Vstup do PLAY OFF se vydařil, v prvním zápase porážíme Uherský Brod

O tom, že vyřazovací část soutěže PLAY OFF je něco jiného, než zápasy základní části soutěže, se přesvědčili hokejisté Uherského Ostrohu. V základní části si totiž ve dvou zápasech poradili se soupeře... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2223

V posledním zápase základní části jsme rozstříleli Velkou Bíteš

Sobotní podvečer rozhodl o tom, kdo s kým se utká ve čtvrtfinále PLAY OFF. Náš nedělní zápas s Velkou Bíteší byl vlastně jenom povinností jej sehrát a v případě vítězství soupeře, by se měnili pouze s... více..

Muži
Bronislav Zápařka
1823

Tajenka pro PLAY OFF je vyluštěna, ve čtvrtfinále se utkáme s brodskými Spartakovci

Sobotní podvečer rozhodl o tom, s kým se utkáme ve čtvrtfinále letošního PLAY OFF. Po jasném vítězství domácího Uherského Brodu nad Blanskem v poměru 9 : 1, je jasné, že ve středu 27. února rozehraj více..

Mládež
Bronislav Zápařka
1894

Turnaj krajských výběrů VTM U13 hostí v sobotu Uherský Ostroh

V sobotu 23. únoru proběhne od 9:00 do 16:00 hodin na zimním stadionu v Uherském Ostrohu turnaj krajských výběrů projektu VTM (výchova talentované mládeže) kategorie U13 (ročník 2006). V prestižním ho... více..

Muži
Bronislav Zápařka
1933

Poslední kolo rozhodne o účastnících PLAY OFF 2019

Až poslední kolo základní části soutěže Krajské ligy mužů Jižní Moravy a Zlína rozhodne, kdo si zahraje v osmičlenném PLAY OFF ročníku 2018/19.  Již delší dobu má jistotu postupu do vyřazov... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
1662

Mladší žáci jasně ovládli derby s Uherským Hradištěm i Brodem

Ostrožští mladší žáci mají za sebou tři čtvrtiny své soutěže a zahájili klíčové období za splněním svého snu a to celkovým vítězstvím. Kluci předvádějí hezký kombinační hokej se spoustou branek, který... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
1541

Sobotní bruslička výuka bruslení se nekoná

Upozornění pro účastníky projektu Bruslička - výuka bruslení pro děti. Sobotní bruslička 23. února 2019 se z důvodu pořádání Turnaje krajů VTM U13 nekoná !!! Program najdete na webu: www.hokejostr... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2317

Ostrožané si vysokou výhrou nad Březinou pojistili celkově 3. místo

Poslední venkovní zápas základní části nasměřoval naše hráče na nově opravený stadion ve Vyškově, kde hraje své zápasy letošní nováček soutěže z Březiny. Dvě kola před závěrem už jsme, při shodě okoln... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2085

Oslabená Břeclav neměla žádnou naději

K nedělnímu zápasu dorazil břeclavský tým v deseti hráčích a dvou brankářích. Mezi nimi nastupovali dva junioři a jeden dorostenec. Pohled na takovýto kádr nebyl vůbec lichotivý a borci jako Gábriška,... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
1737

Mladší žáci o víkendu opět nadělovali, starší málem překvapili

Žákovská sezona vkročila do poslední čtvrtiny. Starší bojují o celkové čtvrté místo v soutěži, mladší jsou na čele celého peletonu týmů. Minulý víkend bylo volno a v rámci Winter Classic 201... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2287

Na malém kluzišti v Brumově jsme opět nedokázali proměňovat šance

Nedělní zápas na "kanadském" kluzišti v Brumově Bylnici se Ostrožanům vůbec nevydařil a zapsali si tak již třetí porážku v řadě, což před blížícím se PLAY OFF není vůbec dobré. Je sice pravdou, že opě... více..

Výsledky 1 - 11 z 11