Archiv akualit

Leden 2019

Mládež
Bronislav Zápařka
1880

Žáci přivítali v předhrávce závěrečného kola Bobry z ValMezu

Ostrožští žáci si předehrávali na svém ledě zápasy posledního kola ligové soutěže s Bobry z Valašského Meziříčí, neboť v březnovém termínu odjíždějí na hokejový zájezd do Švédska. Mladší nedali soupeř... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2585

Dvě třetiny statečného vzdoru, pak Drtiči zlomili oslabené Ostrožany

Před fantastickou návštěvou 1012 platících diváků, za kterou by se nemuselo stydět ani lecjaké mužstvo I. Ligy, se na stadionu Václava Nedomanského odehrávalo novodobé slovácké derby, které mělo nesku... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
2012

Sportovně zábavná akce "Pojď hrát hokej" se v Uherském Ostrohu mimořádně vydařila

Další pokračování populární náborové akce v rámci projektu "Týden hokeje" se na ostrožském zimním stadionu ve středu 23. ledna 2019 velice povedlo. Během dvojhodinového podvečerního programu si mohly... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2010

Nešťastná domácí porážka s VelMezem, bez gólu se vyhrát nedá...

V nedělním utkání jsme se, po neskutečném desetibrankovém vítězství v derby s Brodem, doma představili proti aktuálnímu lídru soutěže. Horácký hokejový klub z Velkého Meziříčí má v Krajské lize mužů p... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
1753

Starší žáci nešťastně prohráli ve Zlíně, chuť si spravili v Kroměříži

Starší žáci si prožili v posledních třech kolech různé hokejové příběhy. Nejdříve ve Zlíně, kdy v závěrečné třetině vedli a až těsně před koncem domácí Berani stav otočili ve svůj prospěch, násle... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2702

Demolice Brodu začala v závěrečné části

Tak takové slovácké derby tu dlouho nebylo. Domácí uherskobrodský klub připravil pro platící diváky příjemné překvapení a to pivo nebo svařák zdarma, s tím, že početná návštěva na utkání připraví hráč... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
1676

Mladší žáci si upevnili vedení v žákovské soutěži

O víkendu mladší žáky čekalo dvoukolo s týmy z Valašska. Nejprve se v sobotu odpoledne představili na hlavním zlínském stadionu Luďka Čajky v souboji s domácími Berany a v&nbs... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2357

Muži rozhodli zápas s Kroměříží v první třetině

Ostrožané vlétli do utkání jako hurikán a během úvodní pětiminutovky v podstatě rozhodli. Již ve 2. minutě dostal Lumír Galuška brejkovou přihrávku od Aleše Nevídala, přebruslil kroměřížského obránce ... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
2032

Žáci vstoupili do Nového roku vysokou výhrou s Uherským Brodem

Mladší a starší žáci vstoupili do nového roku 2019 domácím derby s naším okresním rivalem Spartakem Uherský Brod. Mladší i starší borci nenechali nic náhodě, brodské vrstevníky přehráli ve všech ... více..

Muži
Bronislav Zápařka
2673

V derby s Hradištěm jsme vybojovali vítězství v nájezdech

Vstup do hokejového nového roku 2019 se ostrožským hokejistům celkem vydařil, když vybojovali vítězství v nájezdech, ve vždycky nevyzpytatelném derby v Uherském Hradišti. Trenéři byli donuceni před zá... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
2779

Mezinárodní Vánoční turnaj mladších žáků v Uherském Ostrohu ovládl domácí tým

Na závěr letošního roku se konal v Uherském Ostrohu tradiční mezinárodní Vánoční turnaj mladších žáků. Kromě domácího týmu HOKEJ Uherský Ostroh, se zúčastnily silné výběry z Rožnova pod Radhoštěm... více..

Mládež
Bronislav Zápařka
3425

Přijďte ve středu 23. ledna v 17:00 hodin na zimní stadion v Uherském Ostrohu na akci Týden hokeje

Ve středu 23. ledna v 17:00 hodin budou mít všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou. HOKEJ Uherský Ostroh ve spolupráci s Če... více..

Výsledky 1 - 12 z 12